Wapnö Slott Boka

Så hanterar vi Covid-19

2021-04-06


Vi håller fortsatt vårt lilla hotell och restaurang öppet och vi placerar inte fler än 8 p vid samma bord inomhus. restaurangen stänger vid 23:00.


Vid servering under dagtid gäller samma princip, 8 personer vid samma bord och avstånd mellan borden inomhus.

Information till våra gäster med anledning av Covid-19!

Det är en märklig och orolig tid just nu och det är såklart ytterst viktigt för oss att våra gäster och personal skall känna sig trygga under sitt besök hos oss. 

Alla vår rum har separat entré direkt från trädgården och det finns inga korridorer eller hissar där ni riskerar att möta andra gäster. 

I matsalen är det gott om plats mellan borden (minst 1,5m men oftast mer) 

Vid städningen så använder vi bakteriedödande desinfektionsmedel på alla ytor i både rummen och de allmänna utrymmena. Vi desinficerar allmänna ytor såsom dörrhandtag, kortterminaler etc kontinuerligt och det finns rikligt med handsprit i alla allmänna utrymmen samt på rummen.

Vi serverar vår frukost från kl 08.00 – 10.00. Vissa dagar plockar vi fram en buffé andra dagar blir ni serverade vid bordet. Detta styrs av beläggningen på hotellet.

Vi tror också på det personliga ansvaret och att varje gäst tar eget ansvar för att man tvättar händerna, använder handsprit och håller avstånd till andra gäster. Och vi kommer absolut se till att det finns möjlighet för våra gäster att göra just detta!

Detta gäller naturligtvis även oss alla som jobbar här. Vi håller avstånd, tvättar och spritar våra händer samt stannar hemma vid minsta symtom. 

Vi känner oss trygga med att vi har skapat alla förutsättningar för att det skall vara så säkert som möjligt för våra gäster att besöka oss, och vi hoppas att ni också ska göra det! 

Varmt välkomna!