Välkomna till en elegant, höstinspirerad middagsföreställning där vinet utmanas av whisky-cocktailen.
Wapnös köksbrigad har utmanat några välbekanta profiler inom dryckesindustrin: ”Mr Whisky” Mikael Lundén samt lokala vinimportören Rolf Elghag som driver Villa Susero. Dessa gentlemän kommer att guida oss genom en oförglömlig middag i Wapnö Slotts vackra festsal, med historier, skrönor och kunskap, där vinet utmanas av cocktailen... eller kanske tvärtom?
Varje rätt serveras med ett matchande glas vin samt en välkomponerad och tillika välsmakande cocktail.
MENY
Förrätt: Konjakspetsad kräftsoppa med grillad havskräfta och ostchips samt W&C
Huvudrätt: Tournedos på gårdens nötfilé serveras med potatiskaka, palsternackpuré höstsvamp, säsongens grönsaker, tryffelsås samt W&C
Dessert: Cheesecake med kanel & äppelkompott samt W&C
Kaffe & chokladtryffel
Paketpris 1: 1895: - / pp inkl. dryckespaket,
övernattning & frukostbuffé
Paketpris 2: 1495:-/ pp inkl. dryckespaket
Bordsbokning via slottet@wapno.se
Vänligen notera: endast 60 platser
Vänligen notera vi ej kan tillgodose önskemål om vegansk eller mjölkproteinfri meny och att det är ert ansvar som gäst att meddela oss eventuella allergier eller kostpreferenser. Anmälan om specialkost måste vara oss tillhanda via slottet@wapno.se, senast 4 dagar innan ankomst för att vi ska kunna garantera ert önskemål.